Pozdrav
Dugo me nije bilo ali evo da dam odgovor direktan coveku na postavljenu temu. Izmedju ove dve miksete (citaj izmedju dva zla) biraj manje zlo a to je Omnitronic jer iako se pravi u Kini i jedno i drugo, Omnitronic koliko - toliko ima svoje Nemacko poreklo i kontrola kvaliteta je u nemackoj koliko god to cudno zvucalo dok SKP ne tvrdim da je 100 puta losiji nego je samo nekvalitetniji u smislu, jeftina kineska roba a svi dobro znamo sta to znaci. Radio sam i na jednom i na drugom "zlu" i mogu reci da Onmitronic bolje radi i solidno gura 4 kutije RCF ART315 ali ne bih se usudio da previse kudim SKP jer i ja sam davno bio u situaciji da nemam para za profesioonalnu opremu pa sam radio na svemu i svacemu i reci cu da SKP nije nista losiji od mikseta tog cenovnog ranga onog vremena i da i on zasluzuje cenu i svoje mesto na trzistu, zamislite samo da ste imali SKP osamdesetih godina u vreme FBT trakasa sa 2x100W i Eholete kutije 150W po komadu, gde bi vam bio kraj ali da sad ne pametujem i ne patetisem previse i dalje stojim iza svojih reci da je to samo jeftina kineska roba iako sam vise para na nju zaradio nego na Omnitronic, tako se potrefilo. Dakle u svakom slucaju moj glas je za Omnitronic ali u ceni 250-300 evra ozbiljno razmotri nesto polovno pa evo moj predlog Yamaha EMX2000, tenk spram SKP i Omnitronic-a
|