Videti jedan post
Star 30.03.2013, 23:30   #16
AcaG600
Ovaj baš voli da kuca

AcaG600's Avatar

Registrovan/a dana: 05.01.2012
Mjesto: Kruševac
Downloads: 130
Uploads: 14
Rekao HVALA: 83
Zahvalili mu 117 puta u 110 Postova
Instrumenti: Roland VA-5 expanded ZIP & KORG X5D ; DELL Inspiron 15 3521 + Kontakt 5 + MIDI + Samples
Interesi: Klavijature, računari...
AcaG600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
AcaG600 pošalji poruku preko MSN messengera AcaG600 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Hmmm, nije bas da je katastrofa, ali nije ni nesto extra....Sto se tice JV-a, on je blago receno katastrofa....Znaci extra lose zvuci da se tako izrazim....E sad ovi univerzalci iz prvog snimka....Imas dosta ritmova kod kojih je naprimer bas gitara u jednoj varijaciji vise izrazena od bas gitare iz druge varijacije, onda naprimer, varijacija 2 se jace cuje u odnosu na varijaciju 1 i tako dalje da ne nabrajam....Naprimer, rumbe su ti nekako lose, i tu bi morala neka bolja da upadne, onda 7/8 ti je ok, estam ok, cetvorke ok,....Sad, da ti ne bi za svaki ritam posebno davao ocenu, jer je i ritam invidualna stvar i stvar ukusa, pa je tebi naprimer bolje, meni nije i da ti ne bi na taj nacin davao ocene o setu, imam u kompu neke setove za Pa50 koje su mi neki drugari davali u zameni, a bili su placeni, a meni i onako nista ne znace, pa eto dacu ti ih, pa mozda budu bolji, jer ja nemam Pa50 da probam da vidim kakvi su....Cujemo se na PP u vezi tih setova da ti dam....Imas tu takodje i JV koji kada sam probao u StyleWorks-u, rade mnogo bolje od ovih tvojih....U jednom od onih JV, drum maltene da nemas, radi bas gitara samo i neke serpe u pozadini....Definitnivno ti treba bolji set....Cujemo se na PP da ne spamujem temu vise....Pozdrav i sve najbolje
makl (31.03.2013)