Tema: juzni vetar
Videti jedan post
Star 14.01.2008, 19:40   #5
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Uploads: 2
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

OGNJENE---DX11 nije vidjela studija Južnog Vetra...Imali su samo modul TX81Z s kojeg su vukli pojedine boje...Glavni adut za JuVe zvuk je legendarni Casio CZ230S...CZ101 isto tako nije vidio studia...Zatim Rolnd Juno06 koji je dao onaj "orguljaški" melos u tercama...Zatim tu se treba ispostaviti Korg T3 koji se vidi u spotu Mileta Kitića-Ne poitaj za mene...M1 nije korišćen...Zatim radilo se tu na mnogo klaviatura za koje možda nismo ni čuli...Od modula koliko ja znam odkad je Perica napustio Južni Vetar,zamjenio se melos,pa je Bane koristio one gitare,Saxofone,Gajde i Lead-ove sa Rolandove JV i XV serije,JV1080,XV3080...Ritam mašina EMU,i moglo bi da se nabraja još više...A DX11 nikad neće imati boja ko jedan CZ230S zato što casio ima ljepši portamento iako je stariji,a Korg T2 ima klarinete,trube,saxofone,koje opet dx-serija neće nikad imati...Pozdrav!

Pardon---T3...Dakle ljudi su radili sa instrumentima koje mi danas ne cjenimo,a u suštini niko ne može da kopira taj zvuk Južnog vetra sa 100 puta boljim instrumentima...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...

Promijenjeno od Vaxter (14.01.2008 u 21:27 sati) Razlog: Spojeni uzastopni postovi. Koristi opciju edit!
Alix je offline