Videti jedan post
Star 17.03.2013, 23:23   #19
keyboards
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
keyboards befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Dragi prijatelji
Mislim da je doslo do pogresne interpretacije mog i Kanlo dialoga. Mi se ne svadjamo vec ocito je mala zabuna koja se moze svakom desiti. On je tvrdio ono sto je mislio a ja sam shvatio da sam tu da razjasnim ono sto sam predocio i ono sto znam da je tacno. Je sam njega shvatio kao covjeka kome treba to razjasniti i koncetrisao sam se na pomoc a ne na svadju. Ovdje je mjesto da se stvari rasciste u ime koristi za sve bez obzira koliko cemo se o tome cuti. Evo ja sam napraviio dobronamjerno novi kratki video kao dokaz da terce isprac
Vno rade u slucaju da ih ispravno napravimo i koristimo. Hvala svima na strpljenju i sretno. Posto video nema smisla da trzim dugo na youtube biti ce vam dostupan 10 dana a onda cu ga izbrisati. Hvala na razumjevanju.
Postovano sa mobilnog uređaja
http://www.youtube.com/watch?v=s-e3X...ature=youtu.be
Dodato:
Ako imaju user scale i ensemble mode: PA1,2,800 Onda bi trebalo da vazi isto ovo.
Dodato:
Gledajuci prvi post gdje je video i zapoceta tema, kad gledamo video, oko broja 2:40 receno je da se u ovom primjeru svira u G duru i sva svirka je vezana za G dur u kome na suptominanti/petom stupnju skale dolazi ton D na kome treba u G duru biti velika durska terca sto odgovaara tonu F#.

Promijenjeno od keyboards (18.03.2013 u 01:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
keyboards je offline   Reply With Quote