Ma normalno, to stoji da le,tr i xp zavrsavaju ceo posao, kazem da je ludost ulagati ogroman novac u extremnu skupu spravu a pritom stepen iskorisenja je smesan tu je poenta cele price, sto se tice setova, svaka cast svakom ja sam sebi pravim sve iz nule a tako je najbolje svako zna svoje potrebe i mogucnosti i prema tome pakuje masinu

niti trazim niti delim set..kraj..Sto se tice operativnosti fantoma, ravnodusan sam sticem utisak generalno da je sprava "nedovrsena" po pitanju "deljenja" tih famoznih peceva i multi semplova, ima tih sitnica koje izludjuju za taj ulozeni novac, ali 90% pravda sebe, sto se tice ROM-a iskoristljiviji je 90 puta od mnogih sprava na trzistu, kao i svaka druga sprava trazi "cackanje" jebg .. a oland korporacija poznata po sranjima i smicalicama..(softweri, prosirenja..sranja..dodatna oprema..gde delju poprilicno) gurnuli su svoj podmukli projekat FANTOM YASE nije skup sam program licenca nekih stotinu eura ali kad se sve to po malo doda ..kosta cirkus.. .. jebg ili peske .. Cinjenica je da je KORG oduvek bio operativniji u radu i brzi, mada i stvar navike, znam 3 coveka kad su culi fantoma kupili pa odma prodali i kupili m3 jer nemogu da se snadju .. jebg ..