Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
|
Pustio sam malo da se rasprava otegne i mislio sam da ce se korisno pisat, ali to ovdje nije slucaj iskljucivo zbog nekog ponosa i uvjerenja otvaraca. Pa RNenad da vam ja kazem.
Ako zelite misljenje profesionalca, a ne nas amatera i polu-amatera fino izvolite i pitajte Pavketa, Baneta Vasica, mog i Tranzitovog zemljaka Dragana Stojkovica Bosanca, a oni ce vam dat odgovor koji vjerojatno zelite cuti, samo sto ce vam oni osjetno olaksati vase novcano stanje. Mi savjetovanje ovdje radimo iskljucivo iz dobre volje, a neki bi svoje misljenje ovdje mogli jako dobro unovciti, stoga vam ponesto respekta i ne bi bilo suvisno.
A hajmo sad malo strucnog misljenja.
Bez nota se ne moze poceti odnosno, da naucite hodati prvo morate nauciti puzati. Ja osobno ne volim note previse, a znam ih negdje od svoje pete godine. Ne volim note za narodnu muziku jer su cesto vrlo sture, a nekada i jako pogresne, a zasto su takve znaju nesto iskusniji muzicari, sto opet ne znaci da nema jako tocnih nota i za narodnu muzku, npr. Pavketove knjige. E sad, ja neko kolo ili pjesmu iz nota nisam skinuo ima vec sigurno 2 ili 3 godine, zasto? Zato sto sam uz note i uz odlicnog ucitelja dobio osnovu da mogu sam skidati pjesme po sluhu. Znaci note su jako neophodne.
I na kraju razmislite sami zelite li od nas da vam pomognemo, jer ako ne zelite i ako cete clanovima osporavat njihovo misljenje i savjete onda nema razloga da se uopce raspravlja i da tema postoji.