Videti jedan post
Star 09.03.2013, 09:26   #7
Dell
Satriani

Dell's Avatar

Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
Dell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein LichtblickDell ist ein Lichtblick
Dell pošalji poruku preko MSN messengera Dell pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pustio sam malo da se rasprava otegne i mislio sam da ce se korisno pisat, ali to ovdje nije slucaj iskljucivo zbog nekog ponosa i uvjerenja otvaraca. Pa RNenad da vam ja kazem.
Ako zelite misljenje profesionalca, a ne nas amatera i polu-amatera fino izvolite i pitajte Pavketa, Baneta Vasica, mog i Tranzitovog zemljaka Dragana Stojkovica Bosanca, a oni ce vam dat odgovor koji vjerojatno zelite cuti, samo sto ce vam oni osjetno olaksati vase novcano stanje. Mi savjetovanje ovdje radimo iskljucivo iz dobre volje, a neki bi svoje misljenje ovdje mogli jako dobro unovciti, stoga vam ponesto respekta i ne bi bilo suvisno.
A hajmo sad malo strucnog misljenja.
Bez nota se ne moze poceti odnosno, da naucite hodati prvo morate nauciti puzati. Ja osobno ne volim note previse, a znam ih negdje od svoje pete godine. Ne volim note za narodnu muziku jer su cesto vrlo sture, a nekada i jako pogresne, a zasto su takve znaju nesto iskusniji muzicari, sto opet ne znaci da nema jako tocnih nota i za narodnu muzku, npr. Pavketove knjige. E sad, ja neko kolo ili pjesmu iz nota nisam skinuo ima vec sigurno 2 ili 3 godine, zasto? Zato sto sam uz note i uz odlicnog ucitelja dobio osnovu da mogu sam skidati pjesme po sluhu. Znaci note su jako neophodne.
I na kraju razmislite sami zelite li od nas da vam pomognemo, jer ako ne zelite i ako cete clanovima osporavat njihovo misljenje i savjete onda nema razloga da se uopce raspravlja i da tema postoji.

Dell je offline   Reply With Quote