Ti si, cini se vrlo dobro raspolozen za prepirku ali... to ovdje slabo prolazi. Izgleda da ne shvatas pojam sarkazma, pa da budem malo konkretniji, sarkazam = teska ironija, a zar nije sarkazam tvoj post koji sam vec naveo ali cu ga ponovo citirati:
Citat:
Originalno postovano od RNenad
Nemoj tako, drug. Pa ljudi su "profesionalci" i oni mogu sve. Čak i ono što drugi ne mogu, oni ipak "mogu".
|
Kad si vec toliko ustrajan... da momce i sam sam jedan od profesionalaca u ovom poslu i to vjerovatno taman toliko dugo koliko ti uopste zivis, ako ne i dvostruko duze i "sviram s' lista" kao sto ti citas novine, a napomenuo sam vec da to nista posebno nije. Ovakvih ima ovdje na forumu dosta, pa nije red da ih potcjenjujes svojim sarkazmima a da te ljude i njihov rad i znanje uopste ne poznajes. Tvoje znanje i umijece ovdje niko ne podcjenjuje, pa je red da se i ti ponasas u skladu sa tim.
"Dobar kolega" nikako ne znaci da treba bezuslovno da potvrdjujes i odobravas vec, pored ostalog, da se prema ostalima odnosis kolegijalno i sa duznim respektom i onda kada nisi saglasan sa njihovim misljenjem.
Ne prepiri se dalje potpuno bespotrebno jer ce to naici samo na negodovanje a ti biti deklasiran radi par nepromisljenih postova. Ovo je mjesto gdje ljudi pomazu jedni drugima a ne mjesto za totalno suvisne prepirke. Ko god se do sada ponasao na slican nacin, vrlo brzo je uvidio da to tako ne ide, siguran sam da ces i ti, ukoliko nastavis istim tonom... i imaj na umu, ovo nije mjesto za samohvalospjeve i samodokazivanje. Mene bi bilo pozeljno da izostavis u daljoj prepirci (jer ovo se ne moze nazvati diskusijom) posto ni ja tebe necu nijednom, ni uvrijediti, niti omalovaziti (ti si to samnom vec uradio, gornji citat) a nisi ni svjestan koliko ti eventualno mogu biti od pomoci. Ponekad treba pogledati profil i rad na forumu ljudi sa kojima diskutujes !!!!!