Videti jedan post
Star 09.03.2013, 01:47   #3
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Ti si, cini se vrlo dobro raspolozen za prepirku ali... to ovdje slabo prolazi. Izgleda da ne shvatas pojam sarkazma, pa da budem malo konkretniji, sarkazam = teska ironija, a zar nije sarkazam tvoj post koji sam vec naveo ali cu ga ponovo citirati:
Citat:
Originalno postovano od RNenad Pokaži Post
Nemoj tako, drug. Pa ljudi su "profesionalci" i oni mogu sve. Čak i ono što drugi ne mogu, oni ipak "mogu".
Kad si vec toliko ustrajan... da momce i sam sam jedan od profesionalaca u ovom poslu i to vjerovatno taman toliko dugo koliko ti uopste zivis, ako ne i dvostruko duze i "sviram s' lista" kao sto ti citas novine, a napomenuo sam vec da to nista posebno nije. Ovakvih ima ovdje na forumu dosta, pa nije red da ih potcjenjujes svojim sarkazmima a da te ljude i njihov rad i znanje uopste ne poznajes. Tvoje znanje i umijece ovdje niko ne podcjenjuje, pa je red da se i ti ponasas u skladu sa tim.
"Dobar kolega" nikako ne znaci da treba bezuslovno da potvrdjujes i odobravas vec, pored ostalog, da se prema ostalima odnosis kolegijalno i sa duznim respektom i onda kada nisi saglasan sa njihovim misljenjem.
Ne prepiri se dalje potpuno bespotrebno jer ce to naici samo na negodovanje a ti biti deklasiran radi par nepromisljenih postova. Ovo je mjesto gdje ljudi pomazu jedni drugima a ne mjesto za totalno suvisne prepirke. Ko god se do sada ponasao na slican nacin, vrlo brzo je uvidio da to tako ne ide, siguran sam da ces i ti, ukoliko nastavis istim tonom... i imaj na umu, ovo nije mjesto za samohvalospjeve i samodokazivanje. Mene bi bilo pozeljno da izostavis u daljoj prepirci (jer ovo se ne moze nazvati diskusijom) posto ni ja tebe necu nijednom, ni uvrijediti, niti omalovaziti (ti si to samnom vec uradio, gornji citat) a nisi ni svjestan koliko ti eventualno mogu biti od pomoci. Ponekad treba pogledati profil i rad na forumu ljudi sa kojima diskutujes !!!!!

Promijenjeno od tranzit (09.03.2013 u 01:48 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote