Videti jedan post
Star 09.03.2013, 00:53   #7
RNenad
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
RNenad ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
Osnove muzicke teorije i poznavanje nota je obaveza ukoliko neko hoce da se bavi muzikom na bilo koji nacin.
Voleo bih, da se pronađe moj post. U kojem sam naveo, da je osnova (poznavanje nota i akorda) nepotrebna. U načelu govorim o tome, da se note ne trebaju intenzivno i konstantno koristiti. Već, da se mora izoštriti sluh. Za koji smatram da je najbitniji faktor, kod svakog muzičara.
Citat:
Momak previse sarkazma ima u tvojim postovima
Ako je "sarkazam" iznošenje svog ličnog mišljenja, zapažanja, stava ili bilo koji drugi oblik komunikacije. Koja se kosi sa stavovima drugih ili same većine. U redu. Onda je on prisutan u mojim postovima.
Citat:
a nisi imao dovoljno vremena da upoznas ljude sa kojima polemises
Kao ni drugi. Koji nisu imali dovoljno vremena upoznati mene, a pri tome su sudili i iznosili ishitrene zaključke o meni.
Citat:
Spusti malo loptu na zemlju i pokusaj da budes dobar kolega.
Ako pod izrazom "dobar kolega" podrazumevate ćutanje i odobravanje svakog napisanog posta. Onda se unapred izvinjavam. Što i ubuduće moram biti "loš kolega".
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od romario Pokaži Post
Da si obican,prosjecan, naucio bi svirati za deset godina.
Opet,to ne znaci da si glup.
Mozda si dobar mehanicar,doktor,tko zna...
Postovano sa mobilnog uređaja
Po čemu si ti zaključio da ja nisam za tih 10 godina naučio svirati? Na osnovu čega si došao do tog zaključka? Kako ti možeš znati to? Za tvoju informaciju. Tada, u tom periodu, sam svirao slobodno mogu reći odlično. Stotine i stotine pesama sam znao odsvirati u svakom trenutku, bez ijedne greške. Svaku sam napamet znao. Note sam koristio samo dok ne naučim neku. Kada je naučim napamet prelazio sam na drugu, treću... itd.

Promijenjeno od RNenad (09.03.2013 u 01:03 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
RNenad je offline   Reply With Quote