Citat:
Originalno postovano od tranzit
Osnove muzicke teorije i poznavanje nota je obaveza ukoliko neko hoce da se bavi muzikom na bilo koji nacin.
|
Voleo bih, da se pronađe moj post. U kojem sam naveo, da je osnova (poznavanje nota i akorda) nepotrebna. U načelu govorim o tome, da se note ne trebaju intenzivno i konstantno koristiti. Već, da se mora izoštriti sluh. Za koji smatram da je najbitniji faktor, kod svakog muzičara.
Citat:
Momak previse sarkazma ima u tvojim postovima
|
Ako je "sarkazam" iznošenje svog ličnog mišljenja, zapažanja, stava ili bilo koji drugi oblik komunikacije. Koja se kosi sa stavovima drugih ili same većine. U redu. Onda je on prisutan u mojim postovima.
Citat:
a nisi imao dovoljno vremena da upoznas ljude sa kojima polemises
|
Kao ni drugi. Koji nisu imali dovoljno vremena upoznati mene, a pri tome su sudili i iznosili ishitrene zaključke o meni.
Citat:
Spusti malo loptu na zemlju i pokusaj da budes dobar kolega.
|
Ako pod izrazom "dobar kolega" podrazumevate ćutanje i odobravanje svakog napisanog posta. Onda se unapred izvinjavam. Što i ubuduće moram biti "loš kolega".
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od romario
Da si obican,prosjecan, naucio bi svirati za deset godina.
Opet,to ne znaci da si glup.
Mozda si dobar mehanicar,doktor,tko zna...
Postovano sa mobilnog uređaja
|
Po čemu si ti zaključio da ja nisam za tih 10 godina naučio svirati? Na osnovu čega si došao do tog zaključka? Kako ti možeš znati to? Za tvoju informaciju. Tada, u tom periodu, sam svirao slobodno mogu reći odlično. Stotine i stotine pesama sam znao odsvirati u svakom trenutku, bez ijedne greške. Svaku sam napamet znao. Note sam koristio samo dok ne naučim neku. Kada je naučim napamet prelazio sam na drugu, treću... itd.