Videti jedan post
Star 08.03.2013, 23:53   #1
tranzit
Banovan!

Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
tranzit ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od zeljko Pokaži Post
Ja sam isto rekao da nebih bilo lose da se poznaje muzicka teorija i sve sto se uci u muzickim skolama note itd..
Nimalo drugacije ni ja ne mislim, dakle nema ama bas nikakve potrebe za podizanjem tenzija. Osnove muzicke teorije i poznavanje nota je obaveza ukoliko neko hoce da se bavi muzikom na bilo koji nacin. To je kratko i jasno receno, abeceda muzike. Niko nije govorio o tome da se treba i mora "svirati s' lista", mada mnogi profesionalci sviraju na taj nacin bez ikakvih problema jer im je to jednostavno posao. To nije nikakvo cudo a ni magija jer ako se neko cijeli svoj vijek bavi profesionalno muzikom takvo sviranje s' lista je najnormalnija stvar. Na primjer, za jednog naseg clana, harepa50 je to svakodnevni posao. On je samo jedan od mnogih kojima je sviranje s' lista uobicajeni rad. Ne treba gledati na svijet iskljucivo iz svog ugla i donositi generalni sud.

Citat:
Originalno postovano od RNenad Pokaži Post
Nemoj tako, drug. Pa ljudi su "profesionalci" i oni mogu sve. Čak i ono što drugi ne mogu, oni ipak "mogu".
Momak previse sarkazma ima u tvojim postovima a nisi imao dovoljno vremena da upoznas ljude sa kojima polemises jer si prilicno nov na forumu. Spusti malo loptu na zemlju i pokusaj da budes dobar kolega.

Promijenjeno od tranzit (08.03.2013 u 23:56 sati)
tranzit je offline   Reply With Quote