Citat:
Originalno postovano od Nautica
@Ace kolega citiracu sebe
to je samo moje misljenje kao amatera jer i ne planiram da se profesionalno bavim muzikom, ako sam pogresio ja se izvinjavam ali mislim da svako ima pravo na svoje misljenje 
|
Hm, pa izgleda da ti, ja i drugi, koji imamo slično mišljenje, ni nemamo pravo iznošenja istog. Pošto se kosi sa mišljenjima drugih, koji ne misle tako.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od zeljko
Najgore je sto se tesko moze doci do pravih nota a ne kopija nekakvih..A jos gore ako sviras u kafani i neki gost ti zatrazi neku pjesmu koju si ti vec cuo ali u tom momentu nemas note ili nemas tako dobro razvijen sluh ili mastu da malo na svoj nacin odsviras pa ako treba i sa greskama,pa mu kazes neznam tu i mozel neka druga,pa opet sve tako dok gost ne poludi pa kaze sviraj sta god hoces i da ti sam izaberes,vazno je da bar nesto odsviras za njegovu dusu  Ali nije to to,to samo pokazuje koliko jedan muzicar koji zna da cita note nije za kafane..Moje misljenje je da u kafani ako neko hoce da svira treba i te kako da ima dobar sluh i da vise treba da ima tu sposobnost da odsvira nesto po sluhu,jer u kafani se nema vremena za ucenje,vec treba svirati hehe..Pozz
|
hahahahaha

Drug, znači ispada, ode čovek na svirku. Ponese poveći kofer sa notama. Neko naruči pesmu, on uzme tražiti note za nju i opet tako. Verujem da bi maksimum bio 5 pesama za veće i zagarantovane batine.