Videti jedan post
Star 08.03.2013, 20:23   #6
RNenad
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 01.03.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
RNenad ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Nautica Pokaži Post
@Ace kolega citiracu sebe

to je samo moje misljenje kao amatera jer i ne planiram da se profesionalno bavim muzikom, ako sam pogresio ja se izvinjavam ali mislim da svako ima pravo na svoje misljenje
Hm, pa izgleda da ti, ja i drugi, koji imamo slično mišljenje, ni nemamo pravo iznošenja istog. Pošto se kosi sa mišljenjima drugih, koji ne misle tako.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od zeljko Pokaži Post
Najgore je sto se tesko moze doci do pravih nota a ne kopija nekakvih..A jos gore ako sviras u kafani i neki gost ti zatrazi neku pjesmu koju si ti vec cuo ali u tom momentu nemas note ili nemas tako dobro razvijen sluh ili mastu da malo na svoj nacin odsviras pa ako treba i sa greskama,pa mu kazes neznam tu i mozel neka druga,pa opet sve tako dok gost ne poludi pa kaze sviraj sta god hoces i da ti sam izaberes,vazno je da bar nesto odsviras za njegovu dusuAli nije to to,to samo pokazuje koliko jedan muzicar koji zna da cita note nije za kafane..Moje misljenje je da u kafani ako neko hoce da svira treba i te kako da ima dobar sluh i da vise treba da ima tu sposobnost da odsvira nesto po sluhu,jer u kafani se nema vremena za ucenje,vec treba svirati hehe..Pozz
hahahahaha Drug, znači ispada, ode čovek na svirku. Ponese poveći kofer sa notama. Neko naruči pesmu, on uzme tražiti note za nju i opet tako. Verujem da bi maksimum bio 5 pesama za veće i zagarantovane batine.

Promijenjeno od RNenad (08.03.2013 u 20:26 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
RNenad je offline   Reply With Quote