Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 03.03.2013, 03:54   #891
Minicevac
Odomaćeni član

Minicevac's Avatar

Registrovan/a dana: 05.03.2008
Mjesto: Knjazevac
Downloads: 1265
Uploads: 21
Rekao HVALA: 46
Zahvalili mu 77 puta u 67 Postova
Instrumenti: KORG Pa3x
Interesi: Pevanje
Minicevac befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Citat:
Originalno postovano od bokajunior Pokaži Post
Zeleo bih ovom prilikom da se zahvalim kolezi @minicevac na neizmernom zalaganju i nesebican doprinos za bolje sutra sviju nas, kao i za jacanje kapaciteta inegralne prevencije kontrole otimanja para od dragih nam kolega, a od strane lica koji jos uvek ne znaju da mi u nasim redovima imamo ovakve pojedince. Hvala @minicevac !!!
Citat:
Originalno postovano od milepsr Pokaži Post
@yamahapassion
Razumeo sam ja Bozo sta je napisao par postova pre mog, ja to kazem zato sto taj isti materijal on prodaje/prodavao. Materijal koji nije on semplovao, niti osmislio ritmove i otkucao. Prepravio deo materijala jeste, ali ako je fer i posten, mogao je da kaze: Prodajem podesavanja samo za vlasnike tog xyz seta. Glupo je sad hvaliti ga ovde, a on isto uzima novac na tudjem trudu.

A sto se tice onih linkova, meni ono ne zvuci nikako. Uzgred imao sam zadovoljstvo da se cujem par puta sa doticnim gospodinom i dogovaram kupovinu instrumenata. Jedino sto mogu reci za njega je da je neozbiljan, lazov i pritom bezobrazan.

Jedan primer samo, svima dostupan na njegovom sajtu:

Da nije tuzno sto se sluze takvim lazima, smejao bih se...

Uzgred, ja bih set i platio, i 250e, bez problema. Ali ako bi stvarno zvucao i koristio pun potencijal klavijature. Bolje da sedim kuci i vezbam, nego da provodim vreme praveci nesto sto nikad nece zazvucati kao nekome ko se profesionalno bavi time. To je samo moje misljenje, al ono je kao dupe, svako ga ima...

Mile sta sam ja to prodavao tudje???
Na kog se odnosilo ovo nezbiljan,lazov i pritom bezobrazan???Kakve ja to istrumente prodajem???