Videti jedan post
Star 16.02.2013, 20:11   #2
KEKI
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 04.01.2011
Mjesto: Zagreb
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: HARMONIKA(PIERMARIA)13+M+7 I ROLAND EXR-E2
Interesi: MUZIKA
KEKI befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
KEKI pošalji poruku preko MSN messengera KEKI pošalji poruku preko Skype™ messengera
Daumen hoch

Citat:
Originalno postovano od vingula Pokaži Post
kod mene je na svim računalima bio problem win 7 sa latencijom, jel više radim sa VSTi sintevima pa kad ih potrpam dosta onda se javi gušenje i latencija...a na XP-u radi bolje i brže, neznam da bi bio problem u DVD-u od windowsa jer je kopiran sa orginala, isto tako sam probavao neke stvari na računalu od prijatelja on ima 8GB RAM-a i3 2.66Ghz puno puno je bolje ali opet zna nekad malo krcnut zvuk, malo se osjeti i Kontakt kad otvorim. To smo probavali sa mojim zvučnim karticama...E-MU 1616m i M-Audio Profire 2626, mislim da kartice nisu toliko loše da bi one zezale toliko s Win 7
i3 2100 3.10Ghz ako mislis na moj komp! I definitivno potpisujem da je win 7 koma sto se tice radnji vezanih uz glazbu! Zar je moguce da kod mene sa
8GB RAMA ima latencije? A sto se tice latencije rijesit cete se je jedino ako kupite mac! Nino danas sam mac isprobao bas sto se tice glazbe frend je malo cackao po cubesu i nema latencije opce!
KEKI je offline   Reply With Quote