Videti jedan post
Star 16.02.2013, 00:37   #88
nele1
Ovaj baš voli da kuca

nele1's Avatar

Registrovan/a dana: 07.09.2006
Mjesto: Nemacka Berlin
Godina: 56
Downloads: 552
Uploads: 0
Rekao HVALA: 47
Zahvalili mu 80 puta u 76 Postova
Instrumenti: 2 Harmonike Artist,PA800,LE korg
Interesi: pomagati dobrim ljudima
nele1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
nele1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od tranzit Pokaži Post
I... jedan prijateljski savjet, mani se klavijatura, drzi tu harmoniku, to je tvoj instrument. Sva elektronika, pa i najmodernija, je smece naspram tog tvog Scandalija.
Imas ti pravo tranzit oko toga 100% ,ali nazalost sve je otislo u aut veruj da nisam svirao harmoniku ni jednu tezgu jedno godinu dana,svi hoce za male pare da imaju sve i onda hteo nehteo ides na varijantu aranzer i pevac e onda im je super,a sto se tice harmonike tog skandalija nazalost nije moja vec od mog prijatelja profesora Slavka Filipovica bila je jedno 3 meseca kod mene pa sam malo uzivao,a sto se tice snimanja znam kako treba sve da se odradi al znas kako ide sto gori snimak postavis ono ljudi kazu vauuuuuuuu a kada stavis nesto do koske kazu pa i nije nesto.A sto se tice Gorana bradice neznam samo mogu da kazem daje bio najveci smekez za harmoniku,veruj mi pre dve godine semplovali smo moju harmoniku kod njega u studiju posle toga sta je covek napisao notalno ja sam pao u nesvest,veruj mi kakav kemis zakucao je na mestu.A najzalosnija je stvar sto muje studio kupio Peca orguljas koga je Goran isto ucio i kada je umro Goran ovaj ode kod njegove Zene i uzme na kvarno hard disk koj je goran ostavio ekstra jer je sve pobrisao od semplova itd, eto tolko morao sam ovo da ti napisem mozda je i on ovde na sajtu pa neka cita.Veliki pozdrav za tebe tranzit,Nesu i naravno Zeljka.
Dodato:
Evo jedan lepi rumunjak sa istom harmonikom

https://soundcloud.com/nele-1-1/udila
Dodato:
I jedna narodna

https://soundcloud.com/nele-1-1/stoti-je-stano-mori

Promijenjeno od nele1 (16.02.2013 u 00:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
nele1 je offline   Reply With Quote