[quote=cvrca;237184]Garancija je iz Sky-a,a jednu takvu je pre par meseci kupio moj kolega sa kojim inace sviram.
Molim te nemoj citirati sam sebe... oduzi se post. Bilo je reči što se garancije na proizvod tiče, pročitaj dve stranice pre ove... ne važi bez fiskalnog računa registrovane prodavnice (PIB broj)... Pečat neznači ništa. Čak i kada fiskalni izbledi, u bazi podataka u prodavnici gde je kupljen imaju sačuvane podatke da je uz fiskalni račun pod serijskim brojem instrumenata garancija važeća ili ne važeća. Nema dalje rasprave što se toga tiče. Da mu je sam vlasnik sky-a dao pečat, bez fiskalnog - ništa ne vredi. A odakle mu pečat, utvrdiće već neko kada dogori...
Posle mesec dana druženja sa Pa600, mogu samo pozitivne utiske da iznesem... Imao sam serću te sam pokupio negde Edo bass i kontru, ne da zvuči nego razvaljuje. vrhunski zvuk. Set je skoro kompletan što se tiče izreke upali i sviraj... mada ima toliko resorsa da mislim da mi nikada neće dosaditi da eksperimentišem, dorađujem i sklapam... (fabrički resors). Malo sam i preterivao , po 9 do 10 sati dnevno, nit jedem nit pijem. Sada pauziram. Ako želite da smršate kupite pa600

... šala....