Slazem se ja kolega Iljusin da je to sve naduvano,a pogotovo nama ovde sa prosecnom platom od 350-400e.E sad mi muzicari plivamo u svemu tome i snalazimo se koko ko vec ume.No ja nisam ubedjen inisam misljenja da su Korgovi(ili Ymahini ili Rol sve je to isto) menadzeri i uredjivaci poslovne politike bas glupi(naprotiv),pa da proizvedu instrument koji ce pokvariti njihove vlastite proizvode!?
Konkretno PA 600 tek treba da se dokaze i pokaze jer ga niko nema dugo vremena kod sebe pa da moze tvrditi da je sve tako glatko i slatko,treba on da odsvira 2-3 g sa njom bez popravke i zamerke pa da onda se kaze:e stvarno je ovo dobra sprava.
Isto vazi za sve srednjase.
To je jedno,a drugo, kad covek ima dovoljno posla i stalno radi,ni jedna nije skupa,a ko kupi klavijaturu pa radi jednom mesecno,tome je i onao 2000din skupa.
Meni se svaka do sada isplatila stotinu puta,i jos uvek fino zaradjujem,ne nesto preterano ali s obzirom na druge ljude,ja jos moram da cutim,ali isto bih voleo da imam pa3x ili t3 ili t4 a eto vama pa 600 ili psr3000 koju sviram vec dugo.Neka su one i naduvane sa cenama,one druze moj i vrede te pare,sigurno.
Ovako mogu samo da ih gledam i uzdisem jer stotine drugih stvari iskacu ispred opreme,iako zivim od toga.
jbg!
Promijenjeno od VUNIMRAV (15.02.2013 u 00:04 sati)
|