Tema: Roland G 600
Videti jedan post
Star 13.02.2013, 14:35   #17
neowar
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 03.01.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
neowar ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

jutros sam bas to radio otvorio floppy koji je dosao na njoj cistio sve i vratio nece ... ista stavar ... izvadim iz racunara flopy drajv crni neki stavim u klavijaturu ist lapmica zelena sija sve ubacim floppy cuje se da okrece al nista ne cita, mijenjao kablo nista nece .. stavio kablo na klavijaturu ustekao i u floppy drajv na oba nacina pokusao ustekati, na jedan radi zelena a kada preokrenem kabel ne radi zelena nema sta nema nistam probao dalje imam jos neki stari bijeli floppy citac i na njemu ista stvar .. e sad se ja pitam da li je moguce da nijedan od tih floppy citaca ne rade, ili je moguce da nijedna floppy disketa ne radi u sto cisto sumljam na racunaru rade perfektno, e jos ima jedna stvar... da li u klavijaturu mogu uci virusi ... posto imam nekih boja koje kad otvorim jednostavno stane klavijature i ne mogu nista moram je ugasit pa ponovo upalit nazivi tih boja su neke hieroglife i neki upitnici sta vec da li bi pomoglo da resetujej je ono WRITE drzim i upalim da li bi procepila onda? a jos drugo me brine sta ako to uradim a opet ne mogne nista i nit imam ritmova vise nit boja nit nista kako onda ubaciti ... stvarno ne mogu da vjerujem da tri floppy citaca koja rade na kompu i u klavijaturi i svijetli zelena lampica stalno da ne rade i da ih ne prepoznaje ... :/ ako nista sta mislite da li da se rijesim te klavijature onda ili se to moze popraviti ... kako su je ovako glupo napravili nije mi jasno
neowar je offline   Reply With Quote