jutros sam bas to radio otvorio floppy koji je dosao na njoj cistio sve i vratio nece ... ista stavar ... izvadim iz racunara flopy drajv crni neki stavim u klavijaturu ist lapmica zelena sija sve ubacim floppy cuje se da okrece al nista ne cita, mijenjao kablo nista nece .. stavio kablo na klavijaturu ustekao i u floppy drajv na oba nacina pokusao ustekati, na jedan radi zelena a kada preokrenem kabel ne radi zelena nema sta nema nistam probao dalje imam jos neki stari bijeli floppy citac i na njemu ista stvar .. e sad se ja pitam da li je moguce da nijedan od tih floppy citaca ne rade, ili je moguce da nijedna floppy disketa ne radi u sto cisto sumljam na racunaru rade perfektno, e jos ima jedna stvar... da li u klavijaturu mogu uci virusi ... posto imam nekih boja koje kad otvorim jednostavno stane klavijature i ne mogu nista moram je ugasit pa ponovo upalit nazivi tih boja su neke hieroglife i neki upitnici sta vec

da li bi pomoglo da resetujej je ono WRITE drzim i upalim da li bi procepila onda? a jos drugo me brine sta ako to uradim a opet ne mogne nista i nit imam ritmova vise nit boja nit nista

kako onda ubaciti ... stvarno ne mogu da vjerujem da tri floppy citaca koja rade na kompu i u klavijaturi i svijetli zelena lampica stalno da ne rade i da ih ne prepoznaje ... :/

ako nista sta mislite da li da se rijesim te klavijature onda ili se to moze popraviti ... kako su je ovako glupo napravili nije mi jasno