Videti jedan post
Star 09.01.2008, 21:37   #3
Rudiiiii
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Rudiiiii befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo i mog prvog posta, jer sam ljut k'o Upravo sam nacuo za novog Rolanda i jedino da se nadam(o) da je sve obican trac.
Elem, navodno izmedju ostalog ce imati 8 audio traka, i ako od Fantoma nista bolje nije imao preuzeti nije trebalo ni to. 8 audio traka
aranzeristima treba isto koliko i trece oko u glavi, jedini razlog bi bio da cijena ode nebu pod oblake. Ne vjerujem da su ti Talijani sto rade Roland toliko blesavi ali njihova logika je ocigledno kontra nase,
opet samo finansijski efekt. Neki dan sam upalio Fantom i T2 i moram reci da je npr. bubanj T2 prema Fantomu pravi bubnjic zasto Roland Italy ne napravi aranzer na bazi Fantoma, G 1000 i G70 pa i VA7 je vjecita enigma. Vjerovatno poslovna politika, ovako ostaje da nagadjamo sta ce G70 izgubiti u odnosu na novi aranzer, da bi uvalili 8 audio traka i ko zna kakvih jos gluposti. Inace Rolandov bubanj (ili neki njegovi bubnjevi su u prednosti nad konkurencijom i to ihahaaaj ... T2: plastika provucena kroz milion procesora a tu nedje je i Korg.
Rudiiiii je offline   Reply With Quote