nisam isao na sajt, mislio sam solo da je klavijaturica, kad je krenula pratnja isto pomisio ma standard na bazi vsti, nisam ni pomisljao da je arazner, ona odlicno zvuci, ja bi je pre uzeo za solo kad bi se moglo, dosta od nje, jer to vec poimanje araznera ne znam , ne bi sad o toj prici mada i 4gb opet bezi svim danasnjim araznerima, sam kakva je sa editorom i brzinom da sve to izmenja sto se uradi.
a le i pa3x naravno da mislim za live, u studiu imam odlicne sa puno GB gitare , i nema opet sanse da bi ih u live, jer nemozes sve izvesti u real time i onako, ove zadovoljavaju na klavama i previse, pogotovo na pa3x, ovo je balkan i za ove klubove i to je preise i za veselja.
a i nema ljudi koji cak ni na svetu koriste studio na sceni, msm takvi il sviraju po jebenim mestima gde im niko ne sme prici il jos mnogo cega.
za nas, pa3 da ima sound ko roland meni do zivota ne treba nist, jer 12 god radim na g1000 i ubi gde god dodjemo sa zvukom, nema svirke da nisu svi na nogama, mada ja to tako sredim..
dok opet za nase klubove i svadbe i onako ni jedan mi gazda nije rekao imas li ti pravu gitaru, znaju da sve to zvuci i ore sa klava odlicno ili jednostavno nemaju pojma nist. a gde treba opet lako je povest pravog ,, ima moj brat u discoteka palma bern, playboj bend, dacho laptop i samo mu donja klava master sluzi za njeg i iz nje vuce promyny gitare. sam klava za gitare,, i jos dve za solo,
kad baksis krene, i svadbee krstenja koje su zakon, meni odradjuje vrhunski ona od triton le, sa pitchem gore dole, ne komtam kome iznosit 3gb gitaru? i da ce ona doneti poslaa jos vise sto nju koristim, nema to,, posao samo donosi covek i njegovo znanje.
Facebook Brano Vujicic (Branoy)
Promijenjeno od branoy (09.02.2013 u 01:41 sati)
|