Videti jedan post
Star 06.02.2013, 23:45   #10
ella 85
Odomaćeni član

Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
ella 85 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od Vex Pokaži Post
Tako lepo. Korg ima svoj algoritam kompresovanja semplova... Nesto slicno kao kad neku pesmu u. Wav formatu konvertujes na primer u mp3 320kbps,ako se ne varam, razmera je 1:6...i potpisujem da tvoje uvo nece cuti razliku... Tako i ovo...samo kompresuje u razmeri 1:2. Ja svoj set sviram sa kompresovanim semplovima godinu i po dana i ni jednog trenutka nisam primecivao razliku.

Sent from S3
nikad ne podcjenjuj necije uho
ipak bi logicno bilo da ce oslabit kvalitet kad ga se kompresuje,sad kolko ce cije uho to osjetit vjerovatno nije upadno,ali kad prokontam onda zasto bi ljudi prelazili sa pa2 na pa3 opet dodje slicno kolko ce to uho primijetit,a navodno je uzimamo sto je malo bolji zvuk,a ako to malo opet kompresujemo bojim se da se ne vratimo na isto
Dodato:
cini mi se da sam negdje procitao da su nekompresovani semplovi u pa3 48khz a kad se kompresuju onda su 44.1 khz,ali ne mogu da nadjem gdje sam to procitao,ako je tako to bi trebalo znacit da su mozda duplo laksi,ili se varam

Promijenjeno od ella 85 (06.02.2013 u 23:49 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
ella 85 je offline   Reply With Quote