Videti jedan post
Star 02.02.2013, 09:37   #9
caka012
Ovaj baš voli da kuca

caka012's Avatar

Registrovan/a dana: 03.12.2006
Mjesto: Pozarevac, Srbija
Godina: 56
Downloads: 388
Uploads: 7
Rekao HVALA: 29
Zahvalili mu 30 puta u 26 Postova
Instrumenti: PSR 3000, Triton LE, jedan stari kontrabas i jedna bas gitara
caka012 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
caka012 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Pa to i nije tako losa cena, ako moze 700 eura za nju da se uzme, obzirom na godiste. Mada, iskreno, ona je od onih masina cija je upotrebna vrednost mnogo veca od trzisne, tako da se dosta trazi a slabo prodaje. Ja sam moju sredio u fulu, tako da zajedno sa Tritonom Le sada imam kombinaciju koja mi odgovara i koja me zadovoljava u svakom pogledu. Jeste da nemam semplovane basove i bubnjeve, ali mislim da je to muzicarima mnogo vaznije nego slusaocima, tako da sam resio da to ostavim za neka bolja vremena. Zaboravio sam se malo, temu je postavio covek koji hoce da kupi ovu klavijaturu, a ne da proda, pa u tom smislu, bez obzira koliko povoljno nadjes PSR3000, razmisli da li ces da je kupujes, jer ne znam koju ces cenu moci da dobijes za nju za par godina kad budes resio da je menjas. Ja ne razmisljam na taj nacin jer je ona sebe isplatila i zaradila jos brdo para, ali neko razmislja tako. Da proda, da doda i da kupi novije. U tom slucaju, imace puno da se doda, pa je uz taj nacin razmisljanja mozda pametnije da se kupi neka malo novija i malo popularnija klavijatura.
caka012 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio caka012 za ovaj koristan post:
VUNIMRAV (02.02.2013)