Videti jedan post
Star 08.01.2008, 17:07   #8
misco
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

1.ako prikljucujes zvucnike pozadi na izlaz za mixer,l mono mora da ti rade oba zvucnika, ako ne rade pokusaj s prednje strane na slusalice
2.iz koje memorije brises fajl, ako je na hard disku ides na opciju disc izaberes fajl koji hoces da obrises obelezis ga, pa u listajucem meniju u gornjem desnom uglu displeja nadjes delete, on te pita dali si siguran, pritisnes OK i obrisace ga.
3.karaoka imas na raznim sajtovima, ali nisu sve super pa moras da ih skines dosta i preberes sta valja, pokusaj na www.midi-matrix.com
4.moguce je da ubacis tvoje boje u karaoku, neznam koliko poznajes izradu midija, preko klavijature boje mozes da menjas na sl nacin.treba da ucitas midi u opciji SONG MODE.kada to uradis ides u meni i nadjes opciju EDIT SONG na displeju se otvori ta opcija, pa u padajucem meniju nadjes ivent edit,mislim da se tako pise po secanju.e sada tu ima ponudjenih dosta opcija.ti treba da nadjes opciju program change.promenom broja program changea menjaju ti se boje za odredjene instrumente.sve ovo je mnogo prostije raditi u NUENDU ili CUBASEU.sve je prosto kad udjes u fazon i ako razumes princip rada general midija.
godinama radim u svom studiju,nekada se radilo na ATARIJU nije bilo semplova,lupova itd, radilo se sve u midiju odnosno u programu cubase, pa posle izmisljeni aranzeri koji pustaju fajlove, a to je isti princip rada.u NUENDU i CUBASE mozes da radis i ritmove za svoj aranzer.
Najbolje ti je da malo trazis po netu nesto o general midiju, procitaj da bi shvatio.
Ako ti jos nesto treba ja sam tu.
  Reply With Quote