Videti jedan post
Star 08.01.2008, 16:15   #1
TOPLICA
Početnik forumacije!

TOPLICA's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2007
Mjesto: Pariz
Downloads: 3075
Uploads: 32
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: PA 800
TOPLICA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
TOPLICA pošalji poruku preko AIM messengera TOPLICA pošalji poruku preko MSN messengera TOPLICA pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Nikako da uspem do kraja u pa 80

Imam karticu od 8mb isformartiram je i hocu da ubacim boje od Trintona naprimer bas u wave formatu 1usnimim u wave formatu na disketu 2) ubacim disketu u pa 80 3)pretisnem program 4)mennu 5)sample 6)stavim na ROM 7) REKORD 8)IMPORT KMP (pise none) 9)LOAD SAMPLE (ovde se pojave boje bas ) 10)SELECT 11) YES (kada zavrsi sa ucitavanjem cujese bas na klavijaturi ) 12)stisnem ponovo na REKORD 13)NAME (upisem ime tog basa) 13) TO ( gde dase usnimi i pod kojim brojem ) 14) YES (i snima) E moj problem je u tome nemogu da snimim vise od 8 basa probao saam par puta i nece pise mi SOUN NOT SAVED PRESS EXIT (i nece dalje u stvari toje ista disketa koja nije usnimljena do kraja ,formartiram ponovo F.C. i ubacim druge boje ponovo ispocetka ista stvar neuspevam da usnimim celu disketu bilo istu ili neku drugu ). Kad usnimim tih osam basova pisemi informacija kartice SIZE=616k FRE=6478 k . Dali to moze da ide direkno u HD u pa 80 . Znam daje dosta pisalo o tome al mene to nece . Hvala unapred
TOPLICA je offline   Reply With Quote