Videti jedan post
Star 30.01.2013, 14:08   #18
zaggy
Početnik forumacije!

zaggy's Avatar

Registrovan/a dana: 03.11.2011
Mjesto: Varaždin
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Yamaha PSR 540
zaggy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Evo ja također koristim Behringer PMP 5000, to je cjenovno jako pristupačni mixer no naravno ne možeš ni očekivati da radi kao puno skuplji Dynacord...
Može obaviti posao do 100 -200 ljudi u kombinaciji sa dva satelita i dva bas bina (samo ne nekim jakim), na četiri ohma ti daje snage negdje oko 2 X 450 W RMS..
Uglavnom dosta ju je teško naštimati da radi dobro, treba dosta strpljenja i živaca i skoro svaki put ponovno štimanje jer svaki puta kad dođemo na probu radi nekako drugačije nego zadnji put, mada niko nije dirao po njoj... uglavnom ako ti treba mixer za prvu silu da zaradi za novi može proć ali kažem puno češ se namućit s njim...
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od jovo61 Pokaži Post
ja imam pmp 5000 kupio sam nov,moze da odradi posao ali sto je kolega rekao na njemu pise 2 puta 600 a on ima plafon dva puta 250 w snage. nisam zadovljan zvukom kad pored njega stavim dynacord pm 1000 1 ne moze da se poredi bolje nemoj to da kupujes poz
Samo da se nadovežem na kolegin post: Behringer PMP 5000 ima realnu muzičku snagu u sljedećim rasponima: na 8 ohma - 2 X 215 W, na 4 ohma - 2 X 450 W,
briged mode 900 W

Promijenjeno od zaggy (30.01.2013 u 14:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
zaggy je offline   Reply With Quote