ma drug veruj to je sprava za tvoj erx...ima dobre efekte za boje,mozes cuda da narpavis,tako da ne beri brigu ama uopste....snimke sa rolanda sad vec slabo imam,jer sam odavno na korgu,to je sto si cuo na you tube,ali to je extra klajva,ne sumnjaj u njen zvuk...ja sam imao va5, pa va76,i nikad nijedan problem nisam imao za touch screenom...nekad ume malo kondenzacije da se stvori ispod touch folije,pa ti se cini kao da je znojava touch folija,ali nista strasno,nestane to..zip kosta 10-15 eura,zipeta kosta 5 eura,malo teze je za naci ali ima...meni na va76 nikad nije crkao zip,mada moj drug je imao problema sa svojim na va7,ali samo zamenio zip i cao..inace pase onaj zip beli od racunara koji je kazem ti jeftin,ima ga za 10 evrica...ima i ribon traku,odlicne dirke,4 izlaza,dovoljno mesta za ritmove,koji krecu momentalno kad ih pozoves preko zipa,daleko bolja drum sekcija nego li na erx,ima 50-60 efekata iskoristivih za boje tipa disorzije,flangeri,zujalice,gajde i sl...imas izvucena 2 pomocna tastera da im dodles fucncije koje tebi odgovaraju,ma videces vec i sam,opet kazem doooosta bolja klajva od exr-a..pozz
|