Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 26.01.2013, 14:51   #4
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od rolandx Pokaži Post
Ovde u download sekciji decko je uploadovao boje za Pa1x lepo slozene, nazalost nemam pristup downloadu. Imam i ja lepih boja ali slagati po bankama i sklapati preformans i sound prava je katastrofa. Ako boja nije na adresi sa koje bi preformans trebao da pronadje boju...na kojoj je predvidjena, hoce da se izgubi efekat, sto me najvise nervira kod MOSS boja, ko ce jos i efekte pisati, pa effect send pa ima tu jos zackoljica...
Onda cete se nacekati da bi i ovaj set dobili besplatno,a ti momci koji su vam nesebicno izasli u susret kao sto vi kazete da je to ljudski,verovatno ni oni nisu ulozili ni malo truda oko tog seta pa zato to rade tako i poklanjaju setove.

Bez obzira koliko je neki set dobar ili ne svako ko zeli da sredi klavijaturu kako on zeli mora da zagreje stolicu a ne da samo kuka kako mu nista ne valja.

Ja imam utisak da je vase ovoliko pisanje na forumu ipak samo rezultat skupljanja postova radi besplatnog downloada a ne radi neke konstruktivne diskusije.

Znam da ce vas ovaj moj post pogoditi i zamolio bih vas ako imate nesto da mi napisete da to radite javno a ne preko privatnih poruka.

Pratim ovu temu od samog pocetka i mislim da vasi postovi nisu doprineli ostalim clanovima da nesto novo saznaju o PA 600.
nesaband je offline   Reply With Quote
Ćlan 2 Vam se zahvalio, nesaband, za koristan post:
Nautica (26.01.2013), Vex (26.01.2013)