Jeftiniji je dosta od G800 kao sto si i rekao....Ja sam moj u subotu dao za 180e i to sto mi je da kazem hitno bilo, ali neka bude da za 200e-220e mozes da nadjes dobar G600....Imao sam ga ja druze @obradbb godinu dana i zaradio je baksisa od par rodjendana i manjih svirki skoro toliko da ga otplati, tako da je i najgrdji na svetu, opet bi ga hvalio i kao sto si i rekao, imam veoma lepo iskustvo sa ovom spravom i izmedju ostalog prvi profesionalni aranzer posle igracke Casia, tako da ce ostati u secanju....No nebitno....Nije ovde poenta hvaljenje i to, niti sam uopste ja ovde u pitanju, nego cisto sugestija da moze za manje para da nadje istu spravu sa 99% istim funkcijama, sem Synchro Stopa koga pomenu, ali zato i G800 ima manu da brise ritmove, medjutim, moze se napraviti AUTOLOAD disketa, pa to sve da stoji u klavijaturi, i svaki put kada se upali da se automatski loaduje, medjutim, od stajanja diskete u floppy drive-u i mnogobrojnog AUTOLOAD ucitavanja, floppy brzo rikne, a gotovo da ga nema naci, i prema tome, ipak je bolje imati jedan citav i normalan Floppy koji ces upotrebiti maltene samo kada ti je potrebno i koji je mnogo bitniji od jednog Sychro Stop-a....Pozdrav