Citat:
Originalno postovano od Nautica
@rolandx druze o cemu ti pricas meni uopste nije jasno, u svakom postu spominjes pa500 o kome se uopste ne govori sad pa spominjes pa2xpro za kog niko nije pitao i iskreno koliko vidim pises cisto da pises nesto jer u svim tvojim ovde postovima ne vidim nesto konkretno...
|
Stvar je posve jednostavna, nisam pisao sa tvrdnjom ali ako si imao vremena da posetis korgov sajt i video prezentaciju Pa600, mogao si da uporedis same opcije klavijature i podesavanja koja su skoro ista kao na Pa500... prema toj prezentaciji sam se i orijentisao... To sto ne vidis u postovima konkretno, procitaj ih opet, nisu komplikovani. Trudio sam se da objasnim na naj laksi mogusi nacin. Ono sto ti nije jasno u mom postu ti pitaj. Jedini suvisan post ovde je tvoj kao kritika a ne kao pitanje ili sugestija. Poseti korgov sajt i pogledaj video prezentaciju
http://www.korg.com/Pa600
pa se vrati na moje postove. Sve najbolje kolega.
Dodato:
Citat:
Originalno postovano od mikimiki
Sto se tice performanci i boja,razlika izmedju pa800 i pa600 je to sto recimo na pa800 kada izaberete neku performancu pa onda izaberete neki novi sound i dalje vuce efekte iz performance.Dok na pa600 efekte vuce iz njenog user sounda.Meni licno ovako mnogo vise odgovara.
|
Nisam te bas najbolje razumeo... Kada kazes ,,preformans" da li si mislio na desnu ruku ili na Style? Default bi bio da kada u preformansu ( desna ruka - boja) promenis prvi sound UPR1 menja efekte koje nosi taj sound, ali ukoliko promenis UPR2 ili UPR3, efekti ostaju ne promenjeni od UPR1... ispravi me ako gresim i objasni mi za preformans nasta si mislio... Proveri molim te posto imas klavijaturu da li postoji u general - lock zakljucavanja i za opciju master efekata.... nadam se da ima... pa javi