Citat:
Originalno postovano od gogile
Da bi povukao transpozu u soundbooka kako si je i namestio, mora kvacica biti odkljucana ako samo uzmes neku drugu boju iz performensa vise ti ritam i sve ostalo nije u toj transpozi u kojoj si memorisao, samo predje na 0.Ako oces da boje koje povuces iz performensa nemenjaju transpozu moras opet uci u global i zakljucati MASTER TRANSPOZU.Nazalost nije kao na Pa800 ima dvije funkcije manje i tu je problem.Kod korga su mi rekli da je nazalost tako, dali ce u buduce da bude neki operativni system za pa600 gde je taj problem odklonut neznaju ni oni,oni su taj moj problem navodno dalje poslali.
|
Znaci problem definitivno postoji ali ako se vec koristi transpose , bolje ga je drzati zakljucanog pa ako bude trebalo i iz song book-a da se spusti ili podigne ton dva, jednostavno procitati informaciju u songbook-u ukoliko je prikazana pa peske transponovati... a drzati ga pod lock... Glupo bi bilo da promenis ton a on da vrati u neutralno... mnogo veci problem. Zanima me da li kada transpose NIJE zakljucan, da li ce na pesmu iz song booka koja je krenula iz recimo minus dva tona, vratiti na 0 ukoliko se koriste preformansi u STS-u ( 4 pozicije) koje su memorisane sa pesmom u songbook-u ili ne menja transpose dokle god se ne izabere boja iz preformansa...?