Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 19.01.2013, 22:24   #3
rolandx
Stvarno kod kuće

rolandx's Avatar

Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
rolandx ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Citat:
Originalno postovano od gogile Pokaži Post
Da bi povukao transpozu u soundbooka kako si je i namestio, mora kvacica biti odkljucana ako samo uzmes neku drugu boju iz performensa vise ti ritam i sve ostalo nije u toj transpozi u kojoj si memorisao, samo predje na 0.Ako oces da boje koje povuces iz performensa nemenjaju transpozu moras opet uci u global i zakljucati MASTER TRANSPOZU.Nazalost nije kao na Pa800 ima dvije funkcije manje i tu je problem.Kod korga su mi rekli da je nazalost tako, dali ce u buduce da bude neki operativni system za pa600 gde je taj problem odklonut neznaju ni oni,oni su taj moj problem navodno dalje poslali.

Znaci problem definitivno postoji ali ako se vec koristi transpose , bolje ga je drzati zakljucanog pa ako bude trebalo i iz song book-a da se spusti ili podigne ton dva, jednostavno procitati informaciju u songbook-u ukoliko je prikazana pa peske transponovati... a drzati ga pod lock... Glupo bi bilo da promenis ton a on da vrati u neutralno... mnogo veci problem. Zanima me da li kada transpose NIJE zakljucan, da li ce na pesmu iz song booka koja je krenula iz recimo minus dva tona, vratiti na 0 ukoliko se koriste preformansi u STS-u ( 4 pozicije) koje su memorisane sa pesmom u songbook-u ili ne menja transpose dokle god se ne izabere boja iz preformansa...?

Promijenjeno od rolandx (19.01.2013 u 22:31 sati)
rolandx je offline   Reply With Quote