@Zoricd
Secam se ja odlicno da si ti imao GW8,ne treba da me podsecas ali napisao si totalno neutemeljeno da je Roland BK5 losija klavijatura od PA600.
Ne ulazeci u to da su ukusi razliciti ovaj forum citaju i ljudi koji ne poznaju bas najbolje aranzere pa mislim da iz tvog posta mogu da steknu pogresan utisak o Rolandu BK5.Eto zato sam se ukljucio.
Ova tema je u poslednja dva,tri dana otisla totalno u pogresnom smeru bas zato sto ljudi koji napisu nesto protiv Korga odmah dobijaju "samare" ovde na forumu.To nije lepo i mislim da je "Korg lobi" bas preterao.
Razvlacite ovu temu ko Panta pitu vec danima,trazite nove snike i sta vec ne a na nasem trzistu se PA600 tek pojavio pre neki dan.
Kao po obicaju Korg kao i svi drugi brendovi daju opet neke nove stvari na kasicicu i to im je poslovna politika.Sad sto vi ocete da izvaditte oci jedni drugima zbog toga to je vasa stvar.Tema je presla u prepucavanje a ne u neku ozbiljnu diskusiju o ovom novom aranzeru.
To je moje misljenje,naravno znam da se mnogi nece sloziti sa njim ali kao i uvek ja pisem ono sto mislim a ne ono sto neko zeli da cuje(procita)
|