Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 19.01.2013, 18:49   #652
Akordeonista
Ovaj baš voli da kuca

Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
Akordeonista befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Prvo, T.C.Helicon koji se nalazi u Pa3x nije isto sto i Voice Live 2! Drugo, Waves efekti koji su dati u klavijaturi ne znam koliko kostaju ali to su softveri koji ce se uskoro (ako vec nisu) pojaviti na netu krekovani, dostupni svima! A drugo, moje licno misljenje je da za njima ni nema potrebe jer bolje bi bilo da su se pozabavili DA konverzijom kako bi poboljsali i procistili ukupan zvuk a ne prodavali nam tudje softvere!
Sto se tice poredjenja sa BK5, rekao sam u prethodnim postovima da su sve klavijature preskupe a ne samo Korg!
Jedino sto klavijature i dalje imaju svojstveno same sebi je operativni sistem koji nas sprecava da koristimo pogodnosti moderne tehnologije (boje, semplovi, VST instrumenti i efekti itd.) i to mu upravo i jeste svrha! Sve ostalo su postale standardne kompjuterske komponente koje i sami mozete izracunati koliko kostaju! Tvrdim da u Pa3x ali i u modelima ostalih proizvodjaca (Tyros, Audya...) nema nista sto bi vredelo preko 3000e! Proizvodnja im je kao i proizvodnja televizora, liju se hiljade i hiljade komada plasticnih kucista po bagatelnim cenama u koje mali kinescici ugradjuju jos jeftinije komponente! Napravi se dobra reklama i eto njima dobre zarade...
U pravu si RolandX, ovo je tema o Pa600 i necu vise pisati na temu cena klavijatura!

Promijenjeno od Akordeonista (19.01.2013 u 18:52 sati)
Akordeonista je offline   Reply With Quote