Videti jedan post
Star 17.01.2013, 17:31   #14
Arter
Vredan član društva

Arter's Avatar

Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 607
Uploads: 1
Rekao HVALA: 48
Zahvalili mu 21 puta u 18 Postova
Instrumenti: Yamaha modx7+, Korg Nautilus, Yamaha Motiff ES
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
Arter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

@VUNIMRAV jel mislite na prvi post ili na hotel california? Ako je prvi post...to se ne cuje jer je jako loše snimljeno... a i to je loša klavijatura....

@smuchac fala, da znam, nigdje nisam htio uploadati sa ritmovima ali ima takvih snimaka... a kako sam sad u zagrebu do drugog miseca, dok sve ne rijesim sto imam, nemogu nista stavljati, a i tek par dana prije nego sam otisao u zg sam uzeo s710, tako da kada se vratim doma, ide sređivanje klavijature i snimke...

Ostali fala svima ajde nek i ja dobijem koji dobar komentar
Dodato:
@smuchac prvo mi je važnije da "razgibam prste" kako Bog zapovida... i da mogu svirati normalo arpeggio...i sve znaci pravilno klavirsko sviranje... sad imam dosta razgibanu desnu ruku, a lijevom mi nij eproblem svirati akorde.... važnije mi je ovo prije ikakvoga sviranja...ovako navježbam i prste, i držanje, i sluh i sve...a ostalo je da lipše zvuci (kako kome)... ali po meni je puno lakše... iako me još uvik malo zezaju trileri jer nekada pretjeram a nekada ih fali...

Promijenjeno od Arter (18.01.2013 u 14:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Arter je offline   Reply With Quote