@rolandx: ni ja ne volim kucanje nadugacko, ali sam nesto sinoc bio u elementu hehe... Salim se, volim da pomognem i objasnim koliko je u mojoj moci. Evo da ti odgovorim jos, tih 5 godina garancije je ustvari 2 godine od korga kao firme ali jos 3 godine od kuce u kojoj sam kupio klavijaturu... valjda je to neki marketinski trik da im ide bolje prodaja, nisam ni ja ocekivao toliku garanciju, ali kad su vec ponudili sto da ne prihvatim hehe. Kupio sam je u nemackoj u jednoj muzickoj kuci, verujem da ti ta informacija nista ne znaci pa necu ni pisati ime prodavnice itd... Sto se tice demo snimaka koje sam napravio sa PA600 ostavljam ti sada link pa ces tu videti moj profil i u mom profilu imas par demo snimaka pa poslusaj ako nisi mogao da ih nadjes u temi ( a Bogami tema se bas oduzila

) Uglavnom to su ti oni demoi gde se pominje pa600 u naslovu.
https://soundcloud.com/#yamahapassio...600-prva-proba
To bi bilo to, za dirke ti je objasnio kolega nele, posto se ja ne razumem bas najbolje u mehaniku klavijatura. I za kraj samo da kazem da sam prezadovoljan klavijaturom za sada, i dobio sam mnogo vise nego sto sam ocekivao za te pare. Moglo bi samo da me razocara neko crkavanje ram-a ili tako nesto (kao sto je bio slucaj sa pa800)