Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 17.01.2013, 15:01   #607
nele1
Ovaj baš voli da kuca

nele1's Avatar

Registrovan/a dana: 07.09.2006
Mjesto: Nemacka Berlin
Godina: 56
Downloads: 552
Uploads: 0
Rekao HVALA: 47
Zahvalili mu 80 puta u 76 Postova
Instrumenti: 2 Harmonike Artist,PA800,LE korg
Interesi: pomagati dobrim ljudima
nele1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
nele1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Iste

Citat:
Originalno postovano od rolandx Pokaži Post
yamahapassion;

Svaka ti je na mestu. Treba imati vremena i zivaca kuckati ovoliko... Sto se tice snimaka i dalje nisam odusevljen time sto sam cuo mada mozda ocekujem. Sto se tice dirki na Pa500 su dirke spojene u segmentima - sastavljene, kod Pa 80 je svaka zasebna sa oprugom. Pa500 nema opruge na dirkama... ( krs). Naj bitniji mi je tvoj zakljucak da si eto stvarno zadovoljan klavijaturom. Nije mi jasno gde si dobio 5 godina garancije. Rado bih ODMAH kupio pod tim uslovima, posto cekam da stigne u Sky-u, gde predpostavljam da nece biti vise od 2 godine garancije. Yamahapassion svaka cast na objedinjenom odgovoru, mozda sam neki snimak propustio, pa bih voleo eto cisto da si linkovao jos jednom ali neki dobar ( verovatno mi je promaklo, ko ce listati 60 i kusur stranica opet)
Ja mislim dasu dirke 99% kao na pa800 znaci sve isto sem sto im je opruga malo labavija i malo su mekse sto je jos bolje kada se spuste dirke.PA 600 je najbolja klavijatura u tom domenu kolko kosta ja sam je licno probao i radi ko sat krajjjjjjjjjjjjjjjjj.
rolandx (17.01.2013)