Upravo to kolega @yamahapassion....

Naucis nesto i kada ti neko kaze da je neispravno, sto mi je tada rekao taj koji me je slusao, posle toga sam vezbao sam tom repeticijom kad se vec uhvatismo nje, i bilo je ok, medjutim, nekoliko dana ne vezbanja zbog skole i jos kojih obaveza, ruka se opusti, krecem onu "moju repeticiju" koju sam i do tada svirao i eto....Jbg....Shvatam i ja da mora puno da se vezba i to, i to uopste nije problem, ali je trenutno problem da se nadje neko da hoce da pokaze koliko toliko, i ispravi me odma u pocetku, jer odma se greske javljaju, koje se kasnije teze ispravljaju, i bas je primer ova repeticija....Imam tu jednog druga, koji je u julu bio napunio 18 godina i slavio punoletstvo, pa mu je tu dolazio jedan bend i izmedju ostalog i klavijaturista sa Pa2x i svirao je bas i kontru iskljucivo i drzao ritam sekciju, jer bubnjara nije bilo, ali je ono to radio bez greske i svidelo mi se kako on to radi, pa cu od tog druga vec sutra potraziti broj telefona da se cujem sa njim da vidim da li hoce da mi odrzi par casova ili koliko vec on odredi, i ako hoce, na konju sam, jer nije 99% problem u meni, vec i u tome koga treba da nadjem da mi pokaze prakticno, jer sto se tice teorije, stalno visim na netu i to, trazim, istrazujem i ona nije problem, ali da se malo prakticno prenesu ti neki delovi koji su korisni tipa prstored, triler, repeticija i slicno bi sigurno dobrodosli....Hvala puno kolega @yamahapassion na ovom podstrehu i lepim recima, jer stvarno puno znace, a i ako se nadje profesor i to, a to ce nadam se biti sto pre, i ako naravno bude sve bolje i bolje, seticu se uvek tvojih reci koje stvarno puno znace i daju nadu za dalje, a ti ces biti jedan od najzasluznijih, jer mnogo znaci lepa rec od jednog takvog poznavalaca muzike koju mi do sada reklo vrlo malo ljudi....Pozdrav druze i sve najbolje....