Evo moje stare teme.Ponovo skoro ista situacija. Imam
Blic internet (Laktasi su u pitanju). Zadnjih mjesec dana se jako pokvario.Operateri govore svako svoju priču. Ping skace i do 450. Download mi je inace 1 megabit,međutim sada spada u popodnevnim casovima i na 0,200

. Takođe isto je i sa upload-om. Dali se situacija promjenila u Zoni? Jesu li uredni što se tiče protoka i svega pratećeg? U Blicu plaćam 30 maraka 1 megabit a u Zoni je 2,5 megabita 20 maraka. U Zoni kažu da kada postave opremu platiš 30 maraka za ugrađivanje i možeš za mjesec dana reći neću više kod vas i da im ništa nisi dužan. Znam da je možda pametno priključiti samo na mjesec pa testirati ali zašto da bacam pare ako neko tvrdi da ih treba izbjegavati i to sa opravdanim razlogom. Čovjek što postavlja opremu kaže da je 99% internet konstantno 2,5 megabita Download,tek ponekad se desi da spadne ali ne manje od 2 megabita. Ako ima neko iz Laktaša ili Banja Luke zamolio bih da iznese svoje iskustvo. Ja sam prije 6-7 godina koristio Zonin internet.Tada su radili na 2,4 GHz ali sada rade na opremi od 5 GHz i nadam se da su dobri.