Videti jedan post
Star 04.01.2008, 12:31   #8
elvis
Vredan član društva

elvis's Avatar

Registrovan/a dana: 14.03.2005
Mjesto: switzerland
Godina: 45
Downloads: 861
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: pa800-cz1000,cz230s,cz5000,cz3000,cz101,-roland alfajuno2,korg prophecy,yamaha dx9..roland xp50...
Interesi: glavni hobi,heineken i rubin vinjak,,pa onda:karlovacko,lasko,tuzlansko i jelenko obavezno..
elvis befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
elvis pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Citat:
Originalno postovano od Mico23 Pokaži Post
Nebi volio nikog da podcjenim,ali neznam dali je neko od vas cuo za Budu klavijaturistu
Sabahudin Bajrami Budo.Trenutno zivi u Zirihu, za moj pojam najjaci klavijaturista na Balkanu a totalni Anonimus,ko ga poznaje sigurno ce se slozit sa ovim sto sam sad napiso,ja samo znam da on Mice Nikolica Kola svira bolje od Mice.hehe,a i ovo sto Amza svira ,svira isto tako ako ne i bolje od njega.toliko od mene.POZDRAV I SRETNA NOVA

oooo pa jel moguce da neko zna budu jos ,,hehe,,ovaj odgovor sam ocekivo dugo,svaka cast mico23,budo je kod mene u svici i ja mislim da sve te amze cire i mice mogu da se sakriju dok on svira...budo je nepoznat medju nama zato sto nemoze da dodje na red od ove gore navedene trojke...no nema veze ali je budo poznat svim jacim pjevacima..

i svako voli nekog svog idola tako da je tema zeznuta jako,,a i otislo je se sa teme,ramko
je upitao za narodnu muziku,pa je naveo i oriental a mi zavrsismo na englezima i amerima...
elvis je offline