ZX4 ili FBTEvoMaxX6
Pozz svima...Ovako stoje stvari...imam Dynacord PM 1000-2.E sad...hocu da kupim 2 kutije ali razmisljam se izmedju ova dva modela...Trazim savet od iskusnih kolega koji znaju znanje..znam da bi bilo naj da uzmem 4 kutije ali eto i finansijski bas nemogu a i nemam nameru da vucem 4 kutije zato sto sviram sam..zato netrebaju mi komentari tipa:4 kutije to je najbolje..pogotovu sx300....znam ja da su 4 kutije naj,ali kako sam pisao nemam nameru da vucem tolko kutija a sam.Najveca sala u kojoj sviram je kapaciteta 350 ljudi..ovo ostalo su kafici...ponekad ispod stora,ali slabo...dva puta godisnje...Sto se tice kutija i njihovih karakteristika,sa time sam upoznat.Ni jednu kutiju nisam cuo uzivo od ove dve zato i trazim savet.Po forumu svasta sam citao i to je ok,samo mi treba mala pomoc da se odlucim izmedju ove dve kutije.Do sad sad imao Carvin LM15.2 komada,i to je meni zadovoljavalo potrebe(donekle)e sad hocu da se ponovim.Moze i savet za neke druge kutije..nemoraju to da budu bas ova dva modela,ali ovi su mi zapali za oko..i para se ima oko 1200 eur.Hvala unapred.Srecan Bozic svima.