Elvise ne sekiraj se ti nista, ko ima tu klavijaturu i bar ju je malo upoznao, zna o cemu je rec.. da klavijatura nije nimalo za potcenjivanje... evo i ja da izbacim jedan demo, jbg. radjen isto nabrzinu, u pitanju je jedan privatni set koji se ne vrti po internetu i koji sam dobio od jednog kolege, da ga ne imenujem prepoznace se on, hteo bih ovom prlikom da mu se puno zahvalim. Set je odradjen jako dobro, naravno svako ima jos neke svoje ideje kako to treba da zvuci pa doteruje po svom sluhu, ja sam prosvirao pokoji ritam i boju, onako, na prvu loptu bez ikakvog mog sredjivanja pa postavljam malo duzi demo da cujete... stavljam ga tu, a ne u demo snimke da kolege koje zele cuti kako moze zvucati pa600 mogu da cuju. ima dosta semplovanih stvari u njemu, sami cete prepoznati sta je sta. I jedna jos napomena, posto sam snimao preko zoom h1 recordera, nisam imao predstavu kako ce zvucati sve dok nisam mem. karticu prebacio u komp, tako da su mi solo boje izasle jace nego ritam sekcija, ali se ipak cuje sve. nemojte zameriti

I poslusajte do kraja, ima i akustike, i juve i trubaca i normalnih ritmova... pozz
https://soundcloud.com/#yamahapassion/demo-pa600