Hvala vama svima na kritikama i lijepim rijecima,samo ne moram ja da pjevam kao Toma..Toma je Toma i covjek je imao svoj stil i posebno nesto u glasu,a ja nisam nikada sanjao da budem pjevac vec harmonikas dok sam bio balavac,a sad ni to ne sanjam i sviram i pjevam kako umijem i znam. Takodje isto nista ne vjezbam posebno vec odmah cujem pjesmu i skinem,pa ispadne kako ispadne...nekada sam po 5 i vise sati sjedio i vjezbao sve po sluhu i uz to pjevusio radi lakseg skidanja pjesmi,ali nisam pjevao tako da sam pazio na te vibrate i trilere toliko,bilo mi dovoljno kad pjevusim samo da vidim o kojem se akordu radi i zbog melodije i tako ucio sve sam.
Dakle nije mi cilj vise niti da postanem pjevac niti profi muzicar,a pogotovu da razbijam glavu na tim sitnicama kako Toma pjeva i da pjevam sve tacno kao sto to je on umeo...Volio bi da sam bio kao on u njegovo vrijeme zasto da ne,ali to je proslost..Proslo je vrijeme pravih pjevaca valjda je tada bio vazduh cisci i bolja klima pa ljudi se radjali vec sa glasom bez greski heheh.
Samo da navedem jos ovo ja sam zadovoljan sobom da jos imam ikako glasa koliko pusim cigarete ovo je odlicno i mogu da se mjerim sa mnogo njih mladjim od mene

Kad bi bacio cigare bar 6 mjeseci postao bi drugi Joksimovic hahaha...Pozdrav i hvala jos jednom i treba tako da se komentarise da se kaze sta da se popravi to stoji i nema nikakvih problema.
@Nele sledece ce biti nesto drugo,da ne kazu kolege Zeljko samo glumi Tomu...Zeljko je univerzalni pjevac i ljubomorno sam ponosan na to