Videti jedan post
Star 12.12.2012, 20:46   #2
korgpa600
Drugar foruma

korgpa600's Avatar

Registrovan/a dana: 10.12.2012
Downloads: 8
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Ketron sd5,korgpa600,hohner atlantic4,sx300,sb122,proel m1000
korgpa600 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Nakon godina i godina sviranja korga PA vaki-naki,već duže vrijeme radim na sd5,nisam neki virtuoz.Točan sam harmonijski i ritmički,ali mi se kvaliteta podigla bar za jednu klasu što se tiće sounda.Sa mog gledišta korg je jednostavnije koristiti,ima puno materijala u kojem se i zagubi čovjek ponekad,problemi se brže riješavaju na korgu,pošto ga svi imaju itd....Ketrona sigurno neću prodavati,ali uvijek imam jednog korga uza se,ako ništa drugo zbog par dobrih semplova,i za ne daj bože problema s ketronom.Ritam sekcija što ide van je nenadmašiva ipak na ketronu,pogotovo za glazbu koja se ne sastoji isključivo od narodnjaka tj.rumbi,sambi,sa sa,kojekakvih zujalica.Ipak sam radio na korgovima godinama pa mislim da ima istine u ovome.Ketronu zamjeram u odnosu na korga floppy,malo memorije za patterne,laganu nepregledljivost,možda neke nelogičnosti u rukovanju tokom live svirke,tko koristi midije player nije pojam jednostavnosti ........Ima puno mana,spisak bi se još odužio,ali ono najbitnije a to je zvuk je no.1.

Promijenjeno od korgpa600 (12.12.2012 u 20:48 sati)
korgpa600 je offline   Reply With Quote