Citat:
Originalno postovano od gitar
Zašto bih morao da postavljam demo snimke? Nisam neki veliki stručnjak i ja sam samo rekao da ja tako čujem i nisam rekao da je Željko loš pevač. U Milanskoj skali neće pevati sigurno.
P.S. Jesi li ti Željkov menadžer?
|
Ipak se ljutis kolega a to nije lepo.Ja sam samo izneo svoje misljenje koje nije isto kao tvoje.
A zasto bi morao da postavljas demo snimke? Evo sad cu ti odgovoriti.
Kad cujem neciji demo snimak da li to bilo pevanje ili sviranje onda po tome mogu da odredim necije pevacko i muzicko iskustvo.
To je jako bitno da bi se postavili reperi ko je ko ovde na forumu i ko koliko zna ili ne zna pa onda kad da neki komentar na neciji rad da li da ga uzimam za ozbiljno ili ne.
Ovako posto ti nemas svoje demo ovde na forumu onda ne mogu da ocenim da li si ozbiljan igrac ili nisi.
Pre par meseci smo imali jednu raspravu u nekoj od tema gde se pisu akordi(ako se dobro secam) gde vidim da si jako cenjen od strane clanova foruma ali si tada bio dvosmislen i to smo na P.P. razjasnili.Bojim se da i ovde nisi bio dvosmislen iz ko zna kog razloga.
Voleo bih da se ovde druzimo pomazemo jedni drugima a ne da dolazi do provokacija.Na Zeljkov racun ih je bilo i previse ovde jos pre nego sto si ti postao clan pa ne bih hteo da se to ponovi.
A sad malo neozbiljno da ti odgovorim:Voleo bih da budem Zeljkov menadzer ali posto mu drhti glas moracu jos malo da razmislim.
Zeljko,samo ti nastavi da postavljas svoje demo snimke a za Milansku skalu mozda i nesto sredimo preko veze.