Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 10.12.2012, 17:33   #4
nele1
Ovaj baš voli da kuca

nele1's Avatar

Registrovan/a dana: 07.09.2006
Mjesto: Nemacka Berlin
Godina: 56
Downloads: 552
Uploads: 0
Rekao HVALA: 47
Zahvalili mu 80 puta u 76 Postova
Instrumenti: 2 Harmonike Artist,PA800,LE korg
Interesi: pomagati dobrim ljudima
nele1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
nele1 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Evo ovako

Bas dolazim iz muzicke radnje i mogu reci par reci,
1-dirke su iste kao kod pa 800 ali mislim da je malo meksa sto je neko upravo pre mene opisao.
2-sve izlazi kao na pa800 nema razlike sem sto mi uzasno smeta sa prelazima moras da pritisnes nesto pored varijacija auto mislim pise i onda pritiskas varijaciju 1 ili 2 su u tom slucaju prelazi

3.iskreno deluje malo kao decija klavijatura ,ali je sve to zanemarljivo kad vidis cenu i da radi skoro isti posao kao pa800 koj kosta 900e vise.
4-zeza mnogo kada se stavi stik unutra morao sam da idem na usb i da ga ukljucim i ono kao hocu da vidim svoj stik ma nesmirgla uopste jedva sam se snasao jos nekapiram na koju foru.
Sve u svemu klavijatura je sasvim ok tako da ko zeli da je uzme nece pogresiti ama ni malo
probao sam 4 seta razlicita koje posedujem i sve radi perfekt.
Eto toliko od mene.
Dodato:
Znaci za mene ima te 2-3 mane ali navikne se covek brzo na drugu kombinaciju postavki na klavijaturi.
Mozda sam se malo lose izrazio sa ono Decija mislio sam na dugmad koja su bela i onako strce od one njene crne boje ali kao sto rekoh klavijatura je ok.

Promijenjeno od nele1 (10.12.2012 u 17:38 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
nele1 je offline   Reply With Quote
Sledeći član vam se zahvalio nele1 za ovaj koristan post:
gogile (10.12.2012)