@autor teme, ako je taj uređaj na ebay 70e a kod nas 150-200 veruj da će ti se više isplatiti da ga kupiš kod nas.
A molim druge učesnike koji nisu upoznati sa "preciznim tarifama" u srpskoj carini i načinu kako ona "funkcioniše" i o njihovim odokativnim metodama procenjivanja vrednosti nečega da ne govore kako je lepo da se trguje na ebay. Jeste lepo ali ne kad kupujete iz Srbije kao fizičko lice. Probao ne jednom nego više puta i svaki put sam mesec dana spominjao pet kolena unazad svima koji rade tamo.....
Znam ja da je u Nemačkoj nema nikakvih problema, trgovao sam ja iz inostranstva, ali ovde je reč o Srbiji, gde sam za neke delove za auto trebao da platim duplo više nego što koštaju pa sam na kraju odbio da primim paket iako sam ga već platio ali mi to bilo jefinije.....
moj ti je savet da to kupiš ovde ako je takva cena da ne kažeš posle niko ti nije rekao, a na tebi je da odlučiš hoćeš li da rizikuješ.
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|