Klavijatura se ne voli vec koristi za svirku.
Ja nisam zaljubljen ni u jednu klavijaturu.Imao sam ja Korg pa 500 i sredio sam ga da sasvim korektno zvuci.
A sta mi se ne svidja sad cu da vam kazem.
Te serpice i loncici od bubnja koji su tako istaknuti u odnosu na ostale instrumente,meni se to ne dopada.Tako zvuci neki los "amati" bubanja,cak sam imao prilike da cujem i "amati koji bolje zvuci nego ovaj set koji je demonstriran.
Nesklad izmedju ostalih instrumenata u aranzeru je ocigledan.
Ti nele bi bar trebao da znas dok si svirao sa zivim bubnjarem kako ume da iritira kolege svirace ako je preglasan.Bubanj ima svrhu da samo drzi ritam stabilno a ne da je dominantan u ritam sekciji.
E sad sto mnogi od vas nisu nikada radili sa bendom vec su odma zajahali aranzere i sto ne znate i ne cujete kako treba da zvuci pravi orkestar to je vas problem.
Imao sam priliku da slusam nekoliko dobro sredjenih setova od Korga PA 800 i ne pljujem ja ni po kojoj klavijaturi niti imam to nameru da radim sada pogotovo sto nemam jos uvek dovoljno informacija o korgu PA 600.
@Vex,tvoja informacija mi je od koristi jer ako ta mogucnost edita postoji kod PA 600 onda sve to moze da zazvuci itekako dobro.