Videti jedan post
Star 26.12.2007, 21:58   #13
milanceshow
Nishki

milanceshow's Avatar

Registrovan/a dana: 02.12.2007
Mjesto: Srbija,Nis-Prokuplje
Downloads: 538
Uploads: 16
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 83 puta u 69 Postova
Instrumenti: Roland E80 i FantomG
Interesi: Heklanje....
milanceshow ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
milanceshow pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

E ovako :
1.Slazem se da su zloupotrebljavali udruzenja muzicara da bi prebegli preko granice.Ali ne bas tako kako su tebi rekli n.p.r.(Branimir Djokic).
2.Ako su vase prostorije u Beogradu sredjene,a u mom udruzenju u Nisu nisu.Postavlja se pitanje : Da li je moguce da u Beogradu ima toliko donatora da se sve to sredi,a u Nisu da nema?
---Pouka--Branimir Djokic je prilikom drzanja audicije za nove clanove u Nisu naplacivao 100 eura po svakom polaganju.Svaki put kad je dosao da odrzi audiciju (posto ocigledno da nema strucnijeg od njega za procenu novih clanova--bez njega se nemoze) na kojoj je bilo po 50-60 novih kandidata,on je odlazio tezi za par hiljada eura.
Kada mu je predoceno da je cena previsoka,njegov odgovor je bio: "Ja i kolega dolazimo cak iz Beograda.Pa moramo da zaradimo neke dnevnice,jer smo mi ovde zbog vas.Pa hotelski smestaj,putarina,gorivo...i.t.d."
To je njegov odgovor i tim odgovorom je hteo da zadrzi sigurnu TEZGU u Nisu.
Gde je taj novac otisao?
Nezna se? Mozda kod donatora,ili negde drugde.
Ja ne sumnjam da on prica kako je on napacena dusa,ali da li bi iko normalan rekao da mu sve ide kao po loju i da jednom mesecno uzima par hiljada eura na lepe oci. (i to samo u Nisu,a gde su drugi gradovi) P.S On je novac uzimao na ruke.

Nisi mi odgovorio MARCO koliko placac clanarinu,ako licencu nisi izvadio?Malo mi je nelogicno da covek koji je clan udruzenja nema licencu.Jer je to vezano zajedno.Jel je tako ili gresim?
Kada postanes clan udruzenja estradnih umetnika Srbije,tebi muzika postaje primarna delatnost.Samim tim ti si "Samostalac" i ti kao takvo lice placas mesecno: Penziono,Zdravstveno i jos mnogo drugih poreza....i.t.d. ---plus----obnova Licence i clanarina.Mesecne dadzbine su oko 80 eura ili gresim?I clanarina i licenca na godisnjem nivou.
Sve to treba da platis ,a ti sviras zurke zatvorenog tipa.
Cene za svirku se po Srbiji razlikuju.Svirao sam svuda pa znam.
Cena tezge po clanu u Nisu je od 30 do 70 eura.Koliko je u vasem okruzenju?
Jedno je SIGURNO.Ja sam protiv MONOPOLA jednog udruzenja.

Promijenjeno od milanceshow (26.12.2007 u 22:10 sati)
milanceshow je offline   Reply With Quote