Tema: Korg Pa600
Videti jedan post
Star 26.11.2012, 23:26   #10
elvis_koeln
Početnik forumacije!

elvis_koeln's Avatar

Registrovan/a dana: 23.09.2008
Mjesto: Koeln / Njemacka
Downloads: 167
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg PA600 i LE Black-edition
Interesi: muzika, comp. itd
elvis_koeln befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Pozdrav kolegama,

dodao bih samo ukratko ako mogu malo da pomognem... da sam prije neki dan isprobao pa600 u prodavnici tu kod nas u njemackoj iz tog razloga jer sam imao u planu da uzmem novu klvijaturu!

Prije neki dan sam prodao i pa 500 tako da svakako uzimam drugu!

Jedan nas zemljak radi tu pa sam se kod njega malo duze raspitivao, uglavnom da skratim...
Bio mi je u planu i na umu pa3x ili pa800 jer novac nije pitanje ali ipak nesto vise ili bolje receno...previse investicije nego koliko je meni potrebno!
Kao Amater i Hoby-jas nemam prohtjeva ali pa 600 me zainteresovao cisto zbog citanja semplova jer mi je to falilo u Pa 500!

Ubacio sam set sa yumidi (nurfet set za pa 800) i probao, uglavnom zvuci sve dobro bez propusta semplova, boja ili ritmova...

potom sam ucitao Tale korg pa3x set takodje sa yumidi...ali vec tu sam imao probleme sa bojama, tj. semplovima...nekompletno su radili, tu i tamo ponesto sam dobio ali nisam ustanovio razlog...
dok su ritmovi radili normalno...
e sad ja nisam te setove isprobavao na pa 800 ili pa3x da bi uporedio ali sve u svemu trebalo bi rada kao i na svakoj promjeni!

sa pa 600 sam i prezadovoljan a i za taj novac nema sta da se kaze... pa prema tome odlucio i narucio sam je za ovaj petak (30.11) jer tad stize prva posiljka za prodaju

do tada... do citanja
pozzz