Ima istine u svemu tome, i to velike, ali u realnosti je dosta tesko... U realnosti treba biti pametan na vreme i zavrsavati skole i muzikom se baviti profesionalno (ili nekim drugim poslom) u pravom smislu te reci (profesor muzike i slicno) i ako neko ima volje, zelje i ljubavi-tezgariti iz cistog zadovoljstva... Onda nema zime... Ali mi obicni smrtnici, koji nismo mislili na vreme pa profesionalno tezgarimo, jedino nam ostaje da sto vise radimo (naravno, nikako nisam pristalica po svaku cenu i gaziti preko leseva), steknemo sto vise da bi recimo kasnije, kad vise iz nekog razloga ne budemo mogli da se bavimo muzikom tim tempom, imamo neku alternativu na kontu muzike za dalji zivot... Ja to tako gledam, ne vidim mnogo realnih opcija u celoj prici (mozda da se dobro udam, dobijem 7icu,bingo i slicne nemoguce misije :-D)... Desava mi se, kao ovih dana da sam morao da odem bolestan na svirku, ali ne iz razloga sto sam majmun i zelim da uzmem sve pare ovoga sveta, nego sto jednostavno ovde u mom kraju nisam mogao da nadjem zamenu...a kao za maler uvek se desi da treba zamena bas kad svi imaju posla i svi budu zauzeti... To su neki faktori i desavanja u ovom poslu koji su skroz drugaciji od klasicnih zanimanja, i verujem da je svakom ko iole profesionalno radi ovaj posao ovo sve jasno...da na primer ne mozete bilo koga poslati na zamenu, a jos gore, ne mozete nekome otkazati svirku u 10 ili 5 do 12...to su zayebane stvari...
Sent from S3