a zar ti misliš da će da košta isto? Ja sam prvi pristalica korga pa1x ali realno ako su ispravili svoje propuste i izvukli pouke iz modela pa800, ovaj pa600 sa 96mb ram itekako će da bude best buy u toj klasi, i da snizi cene ostalim "polovnjacima", i da ima isto memorije kao pa1x svako će ga uzeti prvenstveno zbog težine.
Ali vreme će tek da pokaže da li je pa600 vredan kupovine....
kao sa modelom pa800 koji da je urađen kvalitetno verovatno pa1x ne bi bio skuplji od pa800.... ali pa1x drži cenu jedino zbog lošeg kvaliteta modela pa800 a i rezervnih delova ponajviše, jer i posle popravke niste sigurni u pa800. Jedina iole bolja solucija je pa2 koji i sam ima neke manje mane, ali ne kao pa800, međutim prevelika je razlika u cenu pa1x - pa2x pa se kupci u toj nekoj ceni do 1200e opredeljuju za pa1 a ne za pa800.
Ne očekujem neki preveliki pad cena (pa1x i pa800) ako pa600 bude stabilna za rad, ali očekujem da im cena bude oko 900-1000e što bi i bilo realno na našem tržištu.
Ko kaže da nisam u pravi nek pogleda oglase. Na 1000e stoje pojedine pa1x već neko vreme al džaba ti sve kad para nema.
|
Citat:
Originalno postovano od tranzit
Sinovac, da tebi neko toliko puta gurne i izvadi i ti bi prozujao.
|
Citat:
Originalno postovano od caka012
Najgore je kad sviras akusticnu svirku, a neki gost donese daire. Pravilo je da je zelja za dairama medju gostima obavezno obrnuto proporcionalna smislu za ritam i da se za pomenuti instrument ceo boziji dan otimaju samo oni koji nemaju veze sa ritmom.
|
|