Tema: Roland BK-3
Videti jedan post
Star 07.11.2012, 22:01   #1
nesaband
Doktor Nesa

nesaband's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
nesaband ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard

Obzirom da se ja ne bavim onim sto pise u karakteristika vec samo onim sto moje uho cuje,sam aranzer kao aranzer bolje zvuci nego na GW 8.Da li je napisano da je workstation ili pozadinska ili bila kako drugacije za mene nije bitno.Od toga ne zavisi da li moze da se radi profi sa klavijaturom.Secas se da i na G800 pise da je workstation a da ljudi i dan danas slatko rade na njemu

Tacno je da je na GW 8 velika prednost sto ima favorit boje i stylove i da je Roland bezobrazan bar sto se tice naseg trzista posto smo mi za njih zadnja rupa na svirali sto ranije nismo bili.

Sto se tice ROM memorije Rolandu BK 5 sav editing se memorise na USB stik tako da mu to nije mana.Drugo,style copmposer i mace up tools ima i jedna i druga klavijatura samo sto je kod BK 5 mace up tools pregledniji nego na GW 8

Na BK 5 postoji 4 OTS sto je sasvim dovoljno za bilo koju pesmu da sviras,naravno postoji i numericko biranje boja i performansa itd itd.

Slazem se sa tobom da je BK 3 neinteresantna klavijatura za profi muzicare ali ce ona ipak naci svoje mesto na svetskom trzistu kod onih koji samo pustaju fajlove i matrice a ne sviraju.

Zaboravih da kazem da se na BK 5 vrlo lako edituju karaoke fajlovi i da savrseno zvuce sto do sada nisam imao prilike ni na jednoj klavijaturi da tako odradim i to za vrlo kratko vreme.Mozes ih poslagati i u performanse sa vec promenjenim tonalitetom sto je jako dobro da ne bi uvek prvo pustio fajl pa tek onda radio transpoze.