Videti jedan post
Star 04.11.2012, 22:36   #5
Amater_svirac
Vredan član društva

Registrovan/a dana: 25.08.2012
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 20 puta u 20 Postova
Amater_svirac ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standard jos nesto...

Kiro, to je sve lepo sto si ti koncizno izlozio, jedini je problem sto si izostavio vremenski interval zatvaranja fabrke Gurrini. Ja sam pokusao da nadjem nesto od podataka u kom trenutku je poslednja harmonika izasla iz njihove fabrike ali nista na zalost - interesuje me informativno, ni iz dzepa ni u dzep, bilo bi lepo a mozda nekima i korisno imati taj podatak.

Kao sto rekoh, koncizno , nisam video ni jednu drugu bolju harmoniku iznutra (npr. Scandali, Dallape, Beltuna) tako da ne mogu da uporedim sa ovom, ja sam samo od Guerrini-ja ocekivao mnogo vise sto se finalne obrade tice. Na ovoj Guerrini stoji da je iz 2001. Da li je nesto bilo posle te godine, ja ne znam.

Pricao sam sa John Castiglione-om (ako se ne varam on je zastupnik Beltuna u USA) i sa Guenadiy Lazarovim (vlasnikom Accordiongallery i zastupnikom Siwa and Figli u USA) i obojica su mi dali slicno misljenje o Guerrini-ju, u principu novije harmoniku mogu da se srede da budu OK, ali to moze da kosta. Ako nista drugo, u USA nije ni problizmo toliko falsifikata Guerrinija koliko ih ima u Srbiji.
Amater_svirac je offline   Reply With Quote